Skolestuen

Udløbet: Fonden søger naturformidlings- og servicemedarbejder

16. december 2021

Naturformidlings- og servicemedarbejder

  1. Juni Fonden søger en naturformidlings- og servicemedarbejder til at udbygge Fondens naturformidling i Arboretet i Hørsholm, samt drive Fondens serviceopgaver.

Arboretet i Hørsholm rummer en af Danmarks største samlinger af træer og buske. Arboretet ejes af 15. Juni Fonden og drives af Københavns Universitet, der tillige gennemfører undervisning og forskning på området.

Om jobbet

  1. Juni Fonden ønsker at udvide og udvikle sin formidling om natur i dette helt specielle naturområde i Hørsholm. Som 15. Juni Fondens Naturformidler- og servicemedarbejder bliver det primære fokus at udvikle og drive naturformidlingsindsatsen om træer/buske og biodiversitet generelt, samt at varetage en række praktiske opgaver omkring driften af Fonden inkl. mødearrangementer og bygningsvedligeholdelse.

Naturformidlingsarbejdet indebærer opbygning og udvikling af et tæt samarbejde med skoler, dagtilbud og andre partnere, samt afholdelse af naturformidlingsarrangementer i Fondens faciliteter i Arboretet for skoler, dagtilbud, samarbejdspartnere, privatpersoner m.m. med fokus på naturen i bred forstand. Servicedelen indebærer selvstændig håndtering af en række praktiske serviceopgaver, såsom bookning og praktik ved formidling, samt koordinering af eksterne servicepartnere og håndværkere i forbindelse med vedligeholdelse af fondshuset.

Kvalifikationer

Som 15. Juni Fondens naturformidler- og servicemedarbejder ser vi gerne, at du har erfaring med naturformidling, er kreativt tænkende og alsidig, samt ikke mindst, at du finder glæde ved at udbrede din viden om biodiversitet og naturen generelt. Du skal kunne perspektivere indsatsen i forhold til Fondens strategiske mål om natur og biodiversitet.

Vi søger en erfaren medarbejder, der har en eller flere af følgende kompetencer:

  • Biologisk eller anden naturvidenskabelig baggrund, fx som biolog, biologilærer eller naturvejleder
  • Erfaring med naturformidling og god formidlerkapacitet
  • Erfaring med samarbejde med skoler, dagtilbud og lokale organisationer
  • Erfaring med tilrettelæggelse af undervisningsforløb, samt forståelse for opfyldelse af læringsmål for børn og unge
  • Selvstændig
  • Struktureret
  • Handyman
  • Omstillingsparat og fleksibel.

Hvad tilbyder vi?

Du bliver del af et mindre fondssekretariat, der arbejder entusiastisk på at indfri 15. Juni Fondens vision om en rigere, stærkere og mere mangfoldig natur og kultur. Arbejdsmiljøet er præget af tværfaglighed, stærkt engagement og høj faglighed. Du bliver lokaliseret i et fantastisk område i Hørsholm midt i Arboretets helt særlige natur.

Du får stor frihed og ansvar i forhold til arbejdsopgaverne. Arbejdsugen er 37 timer. Du skal påregne, at noget af arbejdstiden vil ligge i aftentimerne samt i weekender.

Ansøgning

Ansøgning med relevante bilag stiles til 15. Juni Fondens direktør og sendes via dette link:

Quick Apply

 

Ansøgningsfrist er den mandag den 17. januar 2022. Samtaler vil så vidt muligt foregå i januar måned.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fondsdirektør Per Voetmann på telefon 46 40 00 42 eller personlig mail per.voetmann@15junifonden.dk

Ansøgningen behandles fortroligt. Ansøgninger slettes efter processen er afsluttet.