Direktørskifte i Fonden

2. marts 2023

Henriette Christiansen tiltræder som ny administrerende direktør for 15. Juni Fonden den 1. juni 2023. Henriette kommer fra en stilling som direktør for Egmont Fondens Støtte- og bevillingsadministration og har mange års erfaring med filantropi og fondsledelse.

Om den nye direktør siger bestyrelsesformand i 15. Juni Fonden Helene Kähler Hjenner: ”Det glæder mig meget at få Henriette og hendes vidtrækkende erfaring inden for filantropi og ikke mindst drivkraft og engagement i at lave samfundsforbedringer til 15. Juni Fonden”.

Henriette Christiansen udtaler, at hun ser meget frem til at stå i spidsen for 15. Juni Fonden og sammen med sekretariatet videreudvikle fondens indsats på støtteområderne natur & jagt, kunst & kultur, samt det sociale & humanitære område.

Per Voetmann stopper som administrerende direktør i 15. Juni Fonden, men fortsætter på nedsat tid som programchef for fondens uddelinger på kunst og kulturområdet. ”Kunst og kultur har altid haft min store interesse, og det glæder mig, at jeg nu kan fokusere på netop dét område og samtidig få tid til andre aktiviteter udenfor fonden”, siger Per.

”Jeg vil gerne takke Per for hans store indsats i 15. Juni Fonden”, udtaler 15. Juni Fondens bestyrelsesformand. ”Per har de seneste fire år formået til stor tilfredshed at håndtere, professionalisere og digitalisere sekretariatets sagsbehandling af indkomne ansøgninger, og derudover også igangsat projekter inden for fondens nye katalytiske indsatsområde”.

For yderligere information kontakt 15. Juni Fonden på info@15junifonden.dk.