Arboretet • Arboretvej 2 • 2970 Hørsholm • T 46 40 00 42 • info@15junifonden.dk
   

Behandling og opbevaring af persondata

Hvilke oplysninger bruger vi?

Hvis du ansøger 15. Juni Fonden indsamler, registrerer og behandler følgende oplysninger om dig:

• navn

• adresse

• e-mail

• CPR-nummer, hvis du søger som person

• telefonnummer

• CV

• eventuelt referencer og udtalelser

• og CVR-nummer, hvis ansøger er en institution.

Derudover bliver dit bankkontonummer registeret, hvis du modtager en bevilling. Vi behandler kun dine oplysninger, hvis du giver os lov til det (samtykke).

INGEN former for personfølsomme oplysninger har relevans for vores vurdering af din ansøgning – dette omfatter: oplysninger om indvandring eller etnisk baggrund, sociale problemstillinger, sexuel, religiøs, politisk eller fagforeningsmæssig orientering. Vi opfordrer derfor til, at du IKKE inkluderer oplysninger af denne art i ansøgningen.

15. Juni Fonden er dataansvarlig og vi har tavshedspligt. Vi sikrer, at de oplysninger du har sendt til os behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Hvorfor skal vi bruge dine oplysninger?

Formålet med indsamlingen af oplysningerne er at kunne behandle din ansøgning sagligt, udarbejde diverse lovpligtige statistikker til Danmark Statistik, foretage lovpligtig indberetning til SKAT og Civilstyrelsen samt for at kunne overholde reglerne i bogføringsloven m.m.

15. Juni Fonden udarbejder selvstændige statistikker til brug for årsregnskab og hjemmeside. Fonden offentliggør derudover i sit årsskrift og på sin hjemmeside alle bevillinger i året, hvor der oplyses som et samlet beløb. Ligeledes udarbejder Fonden fra tid til anden forskellige publikationer til promovering og information.

Vi bruger databehandlere

15. Juni Fonden anvender en række eksterne databehandlere, som vi overfører dine persondata til.

Disse databehandlerene kan overføre data, som back-up, til EU samt EØS lande.

15. Juni Fonden anvender i særlige tilfælde konsulenter med særlig faglige ekspertise til vurdering af din ansøgning. Disse konsulenter har underskrevet en fortrolighedsaftale med 15. Juni Fonden og sletter dine oplysninger efter endt behandling. Alle vore databehandlere har tavshedspligt.

Hvem modtager oplysninger?

Modtagerne af dine oplysninger er, udover de ovenfor nævnte databehandlere: SKAT og Civilstyrelsen. Modtagerne af dine oplysningerne har samme tavshedspligt som 15. Juni Fonden.

Du har følgende rettigheder

Du har til enhver tid ret til at:

• få indsigt i, hvilke persondata 15. Juni Fonden har om dig

• gøre indsigelse mod, at oplysningerne behandles

• få berigtiget, slettet eller blokeret oplysninger der er urigtige, vildledende eller på anden måde er behandlet i strid med lovgivningen

• kræve dine persondata slettet

• tilbagekalde dit samtykke

• klage

Sletning af oplysninger

Ansøgninger, der ikke imødekommes, slettes senest 6 måneder efter, de har været behandlet.

Oplysninger om støttede projekter bevares til dokumentation og til statiske formål. Persondata vedrørende støttede projekter slettes senest fem år efter projektet er afsluttet i Fondens bevillingssystem.

Kontakt hvis du har spørgsmål til hvad vi har registreret om dig

Du kan kontakte 15. Juni Fonden på info@15junifonden.dk, hvis du har spørgsmål til de oplysninger vi opbevarer om dig, hvis du ønsker at få noget berigtiget eller hvis du vil have dine data anonymiseret. Vi behandler og besvarer alle forespørgsler inden for 30 dage.

For at kunne behandle din forespørgsel skal du oplyse os så mange som muligt af følgende oplysninger:

• dit navn (eventuelt tidligere navn – pga. ægteskab eller skilsmisse)

• CPR-nummer

• e-mail adresse der er benyttet ved ansøgning

• ansøgningsnummer

• hvad har du søgt om støtte til?

• og i tekstfeltet beder vi dig skrive ”persondataforespørgsel”.